۲۹ شهریور ۱۴۰۵، ۱۸:۰۰

کشف ۱۱۸ کیلوگرم مواد مخدر در مرز تایباد

کشف ۱۱۸ کیلوگرم مواد مخدر در مرز تایباد

مشهد- فرمانده مرزبانی خراسان رضوی از کشف ۱۱۸ کیلوگرم مواد مخدر و دستگیری ۲ سوداگر مرگ در مرز تایباد خراسان رضوی خبرداد.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار مجید شجاع ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در پی دریافت خبری مبنی بر قصد قاچاقچیان مسلح برای انتقال محموله مواد مخدر از طریق نوار مرزی به داخل کشور، موضوع در دستور کار اطلاعاتی مرزبانان قرار گرفت.

فرمانده مرزبانی خراسان رضوی افزود: مرزبانان با انجام اقدامات اطلاعاتی و رصد نامحسوس نقاط از پیش شناسایی‌شده، منطقه را تحت کنترل و مراقبت قرار داده و به یک دستگاه خودرو مشکوک شدند.

وی ادامه داد: مرزبانان در بازرسی از خودرو موفق شدند ۳۵ بسته شیشه به وزن ۳۶ کیلو و ۷۰۰ گرم، ۶۸ بسته تریاک به وزن ۷۱ کیلو و ۶۲۰ گرم و ۱۰ بسته هروئین پودری و فشرده به وزن ۱۰ کیلو و ۵۴۰ گرم را کشف کنند.

شجاع تصریح کرد: در این عملیات خودرو توقیف و ۲ متهم دستگیر شدند که پس از تشکیل پرونده، متهمان، خودرو و مواد مخدر مکشوفه برای سیر مراحل قانونی به مراجع ذی‌صلاح تحویل شدند.

فرمانده مرزبانی خراسان رضوی با تأکید بر عزم مرزبانان در مقابله با قاچاق مواد مخدر خاطرنشان کرد: برخورد با قاچاقچیان و تأمین امنیت مرزهای کشور از مأموریت‌های اصلی مرزبانان است و در این مسیر با اشراف اطلاعاتی و تلاش شبانه‌روزی، با هرگونه اقدام مجرمانه در نوار مرزی مقابله خواهد شد.

کد مطلب 6952993

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha